_

επικοινωνήστε για να μάθετε τι λύσεις προσφέρουμε

Προϊοντα

Η Παράγων Α.Ε. διατηρεί μία μεγάλη γκάμα προιόντων για την Βιομηχανία και την Έρευνα όπως φαίνεται στις παρακάτω κατηγορίες. Επιλέξτε τη κατηγορία που σας ενδιαφέρει για να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα.

Είναι προφανές ότι για να καταφέρει η ΠΑΡΑΓΩΝ να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, πρέπει να έχει πρόσβαση στις καλύτερες παγκόσμια σειρές προϊόντων. Γι’ αυτό το λόγο και με εφαλτήριο το πολύ καλό όνομά της στην Ευρωπαϊκή έρευνα, η ΠΑΡΑΓΩΝ κατάφερε να εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση ενός αριθμού από διάσημες εταιρίες οι οποίες διακρίνονται στους τομείς τους με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους.

Προσφορεσ

Επικοινωνήστε μαζί μας για
Ακαδημαϊκές προσφορές
Τμήμα Πωλήσεων
USB DAQ Χαμηλού Κόστους &
Υψηλής Ταχύτητας από την MC
Επικοινωνήστε για πληροφορίες
Επικοινωνία

Κατηγοριεσ Προϊοντων

Τηρώντας στο έπακρο τα συνθήματα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε, όπως της PCB το «Πλήρης ικανοποίηση του Πελάτη» και του Modal shop «Η μοναδική σας στάση σε κατάστημα ήχου και δόνησης», εμείς προσθέτουμε το δικό μας σύνθημα:

«ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ»


Με αυτό το σύνθημα θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα είναι στην διάθεση σας για να προσφέρει συμβουλές και υποστήριξη, οποτεδήποτε, και με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε η εφαρμογή σας να είναι απολύτως επιτυχής.

Εμείς στην ΠΑΡΑΓΩΝ πιστεύουμε ότι ο ικανοποιημένος πελάτης είναι συγχρόνως ο στόχος αλλά και η καλύτερη διαφήμισή μας.

Login form